dijous, 30 de març del 2017

Utopia i utopies. Primeres aportacions.

Estimades i estimats alumnes, ja que un virus va decidir que no ens veiérem els últims dies de classe he decidit proposar de fer una posada en comú ací al blog. Per tal de poder fer-la heu de clicar l'enllaç que us adjunte i escriure, almenys, una característica del vostre projecte utòpic.

Fem un poc de memòria. Ja teniu un personatge a partir del qual repensareu les condicions desitjables per a viure. Es tracta, doncs, de pensar quines són les característiques de la nostra actual organització política i social que fan la vida difícil al vostre personatge i proposar-ne de noves i millors des del seu punt de vista.

Del que es tracta en aquesta posada en comú és d'afegir al panell públic que he obert una o més característiques concretes d'eixa nova organització que proposeu. Per tal d'afegir la vostra nota heu de fer doble clic en algun espai lliure del tauler i s'obrirà un editor per a que escriviu la vostra aportació.



A la vostra aportació ha de figurar el nom, la característica que desitgeu compartir amb la resta de la classe i la justificació de la vostra proposta (pot ser per què penseu que milloraria la vida del vostre personatge, recordeu que la Utopia que esteu definint és per al vostre personatge). No podeu repetir característiques que els vostres companys i companyes ja hagen publicat. Llegiu les aportacions i pengeu la vostra nota. La nota ha d'estar penjada abans del dia 5 d'abril.


El vostre enllaç:   Utopia i utopies. Tauler d'aportacions.

Bona construcció.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per a poder enviar comentaris has de registrar-te com a usuari.