dissabte, 23 d’abril del 2016

Endevinallibres: El misteri és cosa de dos...

Estimades i estimats alumnes,

un divendres més us deixe un endevinallibres. Recordeu que demà és el dia del llibre i que, a més, celebrem els 400 anys de la mort de Cervantes i de Shakespeare. Si endevineu el llibre amagat no dubteu en regalar-li'l a algú que estimeu (i de pas el llegiu vosaltres)

Les primeres pistes (recordeu que aniré afegint pistes en aquesta mateixa entrada cada 24 hores. Escriviu les vostres aportacions als comentaris de l'entrada, però també les vostres sospites i no dubteu en preguntar si creieu que s'acosteu a la resposta, si puc contestar sense desvelar el llibre ho faré):

-Al llibre només apareixen dos protagonistes.

-L'acció transcorre en una nit.

-L'autor, que ha guanyat els premis literaris més importants del seu país, va concedir la seua primera entrevista televisiva als 74 anys.


Bona recerca i bon llibre.

(Acabe de caure en que el llibre apareix a la fotografía)





Estimades i estimats alumnes, us propose dos pistes més, segur que amb aquestes trobeu el llibre:

-L'autor ha guanyat els premis literaris més importants del seu país i moltes de les seues novel·les han sigut adaptades al cinema.
-Els personatges es coneixen a l'estació d'un tren… que apareix al títol de l'obra.

By Extra Zebra - Flickr: Amtrak, CC BY 2.0,
https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=26207684

Bona sort.

4 comentaris:

  1. Pot ser "Relato de un náufrago" de Gabriel García Márquez? Parla de Luis Alejandro Velasco, un tripulant d'un buc militar sobreviveix després d'un naufragi sense menjar ni res.

    ResponElimina
  2. Espere que aquest sí que siga. "The Sunset Limited" de Cormac McCarthy. És una obra de teatre amb dos personatges, Blanco i Negro. N salva a Blanco, que pretenia suïcidar-se tirant-se a les vies d'un tren. Després van a l'apartament de Negro de Nova York, on reflexionen sobre el suïcidi. Feliç dia del llibre!

    ResponElimina
  3. En efecte, enhorabona. El llibre és eixe. Bon dia del llibre.

    ResponElimina

Per a poder enviar comentaris has de registrar-te com a usuari.