divendres, 3 de juny del 2016

Endevinallibres: L'últim viatge.

Estimades i estimats alumnes,
ens acostem al final del curs i, per tant, al final de l'endevinallibres. Aquesta serà, doncs, l'última entrega. Espere plantejar pistes que us suposen alguna dificultat i puguem estirar el joc fins el diumenge. Obriu les vostres ments i gaudiu de la recerca de l'últim endevinallibres.

-El llibre en qüestió conta el viatge iniciàtic de dos amics que donarà sentit al seu món i els transformarà per a sempre.
-El viatge acaba amb la mort d'un dels protagonistes.

-L'autor va tindre oficis molt diversos abans de dedicar-se a l'escriptura.

Malditofriki  CC BY 2.0


Estimades i estimats alumnes, us deixe un parell de pistes més, espere que amb aquestes siga més fàcil, recordeu escriure les vostres respostes al comentari d'aquesta entrada. Si no trobeu el títol del llibre demà a migdia apareixerà l'última pista.
Bona sort

-Un dels dos protagonistes està profundament enamorat i està disposat a qualsevol cosa per cridar l'atenció de la dona que estima.
-L'obra ha sigut adaptada al cinema i al teatre… inclús al còmic!.

Photo by Microlito Licencia  CC BY 2.0


2 comentaris:

  1. "Don Quitote de la Mancha"? Jajaja. Sembla massa obvi, però compleix els requisits.

    ResponElimina
  2. En efecte, El Quijote és la resposta. No podiem acabar l'endevinallibres més que amb una de les obres fonamentals de la història de la literatura (i del pensament). Recordeu, a més, que el blog estava plantejat per a poder repensar aquelles coses que ens semblen més òbvies i que, per la seua obvietat, ja ni tan sols veiem, com els dos peixos joves del relat de Foster Wallace que encapçala la pàgina. El Quijote, 400 anys després, manté intacta la seua capacitat de mostrar-nos la realitat des d'un prisma que ens obliga a repensar-la. Enhorabona. M'he quedat en les ganes de posar l'última de les pistes... que era prou divertida.

    ResponElimina

Per a poder enviar comentaris has de registrar-te com a usuari.