dilluns, 22 de maig del 2017

Fonamentació filosòfica del poder a les vostres utopies

Estimades i estimats alumnes, ja hem vist diferents teories explicatives sobre l'origen del poder i la seua legitimitat. Heu vist que teniu diversos enllaços per tal d'ampliar la informació que necessiteu per a fonamentar l'exercici del poder a les vostres utopies (qui mana? Fins on arriba el seu poder? Existeix algun tipus de control sobre qui mana? Per què mana? Per a qui? Etc.).

Alfonso Sánchez Portela Licencia CC BY-SA 2.0

Una vegada tingueu decidida la fonamentació filosòfica de la vostra versió del poder heu d'explicar-la i raonar-la amb claredat. He obert un tauler de Padlet perquè pugeu les vostres explicacions. Al tauler heu d'afegir també, a la mateixa entrada de padlet, un esquema de les tres teories de l'origen del poder plantejades al vídeo en el format de la vostra preferència. Podeu penjar o enllaçar el resultat del vostre treball. Ja sabeu que al Pinterest teniu un tauler amb diferents ferramentes informàtiques que podeu utilitzar en funció del format que trieu per al vostre esquema o mapa mental.

He afegit a l'anterior entrada un enllaç amb una ampliació de la teoria de l'origen diví del poder per si la vostra utopia està fonamentada en un poder místic o carismàtic.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per a poder enviar comentaris has de registrar-te com a usuari.