divendres, 18 de març del 2016

Fitness Filosòfic: Teràpia col·lectiva gratuïta.


Estimades i estimats alumnes, aquesta nova entrega del nostre Fitness filosòfic us obligarà a eixir al carrer (cosa que segur que fareu després d'acabar, per fi, la segona avaluació) i serà el primer exercici de fitness que farem relacionada amb altres persones.

                  

                   Duració: variable.
                   Material: cap.
                   Efecte: renovador.




No se si t'has fixat en que, en general, la gent camina molt seriosa pel carrer. Del que es tracta en aquesta entrega és de somriure, però de somriure en públic. Del que es tracta és de que, de la mateixa manera que quan eixes al carrer agarres les claus o et poses la jaqueta, has de posar-te un somriure i anar pel carrer somrient. No ha de ser un somriure exagerat o cridaner, sinó un somriure de satisfacció, de xicoteta plenitud quotidiana, de passeig pel costat assolellat de la vida.

Fotografía de Tetyana Kovyrina en www.pexels.com , llicència CC0.

Tal volta al principi t'entre una lleugera sensació de vergonya: “Somrient pel carrer! Qué pensaran els altres de mi? Pensaran que estic bobo!” Ja et dic jo que no. No baixes el cap, no et mires els peus... alça el cap i somriu, pensa que és molt guai anar amb tu i tu tens eixa sort. De segur ho contagiaràs. Observa al teu voltant quin efecte produeix somriure. Tampoc es tracta d'envair als altres amb el teu somriure. No ha de resultar agressiu o aclaparador, sinó suggeridor i agradable. Per a molta gent passarà inadvertit, però, per a qui se n'adone, serà com un regal inesperat. Passegeu el vostre somriure pel món... i m'ho conteu.

Fotografia de Ryan McGuire  www.gratisography.com, llicència CC0

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per a poder enviar comentaris has de registrar-te com a usuari.